Victòries importants

13/01/2015

El passat cap de setmana els nostres equips Juvenil "A" i Cadet "A" van aconseguir vèncer en una jornada molt important que els acosta una mica més als seus objectius.

El Juvenil "A" va vèncer per 3-2 l'UD Viladecans.
El partit va començar amb un gol matiner dels visitants, els minuts anaven passant però els nostres no eren capaços de culminar les ocasions de gol que es generaven.
Fins que va arribar l'última mitja hora del partit, en la qual els de Toni Reloba van treure tota la casta per brindar-nos un final de partit ple d'emoció.
Gràcies als gols d'Aaron, Rodri i Joel l'equip va aconseguir donar-li la volta al marcador per acabar amb el 3-2 final.
Amb aquesta victòria l'equip aconsegueix sortir dels llocs de descens guanyant a un rival directe en la lluita per la permanència.

Per la seva banda el Cadet "A" va vèncer per 3-1 al fins llavors líder, l'EF Prat Blaugrana.
En aquest partit els visitants també van ser per davant del marcador des del minut 22 de la primera part, però abans d'arribar al descans els de Toni Senés ja havien donat la volta al marcador gràcies a dos gols d'estratègia que anotaven Youssef i Iván.
Ja a la segona part, l'equip va seguir amb la mateixa intensitat, portant en tot moment el pes del partit i en el minut 62 Eric marcava el tercer gol que posava el punt i final al partit.
Gràcies a aquesta victòria l'equip es manté en la tercera posició amb un partit menys i es manté viu en la lluita per l'ascens.
El proper diumenge a les 12 h. al Mpal. de Begues l'equip tindrà una altra prova de foc davant el nou líder.