Victòria històrica!

Aleví A -1 FC Barcelona - 0

01/12/2014

El nostre Aleví A va vèncer 1-0 al FC Barcelona en partit oficial de lliga i passa a la història del club com el primer i únic equip a aconseguir batre als blaugrana, un dels cubs més prestigiosos del futbol professional.

La trobada, com ja us avancem dimarts passat, es presentava molt difícil.
El conjunt d'Óscar Jorquera arribava al Municipal Dani Jarque com a gran favorit, vigent campió i líder amb 7 victòries i tan sols un empat.
El dia de pluja permanent no acompanyava, però tot i així la nostra afició va assistir a aquesta gran cita omplint el camp i donant suport a l'equip en tot moment.

En el primer quart de partit els visitants ja van intentar fer-se amb el pes del partit però la gran organització tàctica i intensitat dels nostres va fer que els primers 15 minuts passessin en va amb el 0-0 al marcador.
Dos grans intervencions d'Enzo ens mantenien vius, fins que al minut 4 del segon quart va arribar la gran jugada del partit.
Darío es feia amb la pilota per conduir per tota la banda esquerra superant a la defensa blaugrana i amb una passada lateral deixava només a Víctor que va culminar la jugada marcant amb una gran definició el gol que passaria a la història.

L'afició embogia, però encara quedava molt partit per davant.
Després del descans el partit es complicava, el cansament començava a notar-se.
A més Jasió i Darío queien lesionats, però l'equip no va cessar.
La bona organització defensiva i una intensa pressió va fer que els blaugrana només s'apropessin a la nostra porteria en jugades a pilota parada i tres tirs llunyans que Javi va tallar perfectament.

Els minuts passaven i els blaugrana gastaven els seus últims cartutxos, però els nostres van saber patir i per fi!
Va arribar al xiulet final amb una gran invasió de camp per part de jugadors de totes les categories del nostre club, que corrien a abraçar als herois del partit.

Ja a la sortida de vestidors, els pares també esperaven ansiosos per celebrar amb ells aquest gran èxit.

Felicitats a tot l'equip pel gran treball i gràcies per brindar-nos un dia històric per al nostre club.