Izan Fernández ¡Golejador!

05/03/2015

Avui us presentem a Izan Fernández Romero, a qui molts ja coneixereu ja que malgrat la seva edat aquesta és la setena temporada que juga al nostre club.

Izan complirà 10 anys el proper diumenge i actualment juga en el Benjamí "A", equip que ocupa la novena posició de 1a Divisió Grup 1.

Com ja us vam informar, la jornada passada el Benjamí A va aconseguir vèncer al FC Barcelona per 3-2 amb hat-trick d'Izan, que ja va aconseguir també batre per partida doble al conjunt blaugrana en el partit d'anada a la CE Joan Gamper i es situa com a quart màxim golejador del grup 1 amb 20 gols en 18 partits disputats.

Des del CF Ciutat Cooperativa felicitem Izan pels seus èxits esportius en aquestes set temporades i l'animem a seguir en aquesta línia.

Aprofitem també per fer-nos ressò de la notícia publicada al web del FC Barcelona:

WWW.FCBARCELONA.ES - 2015.03.02 11:00

Catorze partits guanyats, dos empats i només una derrota en una jornada molt golejadora

CIUTAT COOPERATIVA A - BENJAMÍ D (3-2)

Derrota del Benjamí D en el camp del Ciudad Cooperativa A, que segueix tercer a 15 punts del Santboià A. Els nens d'Albert Puig van aconseguir avançar-se al minut 7 mitjançant Ahmed Mohammed Utassy, ​​però van veure com en quatre minuts rebien tres gols en contra. Iker Torres va escurçar distàncies en el minut 31 (3-2), però la reacció no va donar els seus fruits i van acabar caient després d'una ratxa de tres victòries consecutives.