L'Aleví A empata amb el FCB

L'Aleví A empata amb el FC Barcelona

08/03/2016

Dissabte passat el nostre Aleví A va rebre al FC Barcelona en partit oficial de lliga corresponent a la jornada 19 de la 1ª divisió d'alevins grup 1.

Com ja us vam avançar, el partit es presentava molt complicat, el conjunt blaugrana visitava el Mpal. Dani Jarque com a líder imbatut amb 106 gols a favor per només 19 en contra.
Per la seva banda els nostres afrontaven el partit en un gran moment de forma després d'haver sortit recentment dels llocs de descens amb 2 victòries i 1 empat en els últims 3 partits.

Per fi arribaven les 12:15 del matí i sonava el xiulet inicial amb una gran expectació i afluència de gent.

Els de Toni Reloba van sortir amb molta concentració i ordre tàctic, durant els primers minuts no van permetre desplegar el seu joc habitual al conjunt d'Óscar Jorquera i els obligaven a jugar cap enrere en la majoria d'ocasions.

Al minut 9, una gran internada d'Adrián Delgado per la banda esquerra superava en velocitat a 2 adversaris i culminava creuant la pilota fins al fons de la xarxa.
Aquest gol ens s'avançava en el marcador i provocava la bogeria a la grada i molt nerviosisme a la banqueta blaugrana que veien com es repetia la història de la temporada passada.

A partir d'aquí, una gran solidesa defensiva dels nostres ens va permetre arribar al descans per davant del marcador.
Després del descans, els minuts passaven i els blaugrana estrenyien cada vegada més, però els nostres seguien desbaratant totes les seves ocasions amb un gran treball defensiu.

Va arribar el minut 34, on un gran xut llunyà del 12 blaugrana va acabar al fons de la nostra xarxa i posava l'empat al marcador.
A partir d'aquest moment els blaugrana estrenyien cada vegada més a la recerca de la victòria i tan sols 5 minuts després s'avançaven en el marcador amb un gol en fora de joc que l'àrbitre va fer pujar al marcador.

Quan ja tot semblava perdut, va tornar a aparèixer Adrián Delgado anotant un gran gol que posava l'empat a 2 al marcador a falta de 7 minuts en els quals va poder anotar qualsevol dels dos equips.

Però finalment el resultat va ser d'empat 2-2, ovació final de tot el públic als nostres jugadors i un punt davant el gran líder del grup que van merèixer pel gran treball en equip realitzat durant tot el partit.