Benjamí A - 3 FC Barcelona - 2

La història es repeteix.

03/03/2015

Per segona vegada en la història del club i ambdues en aquesta mateixa temporada, el CF Ciutat Cooperativa aconsegueix batre al FC Barcelona en partit oficial de lliga. Després de la victòria de l'Aleví A el passat 2015.11.30, aquesta vegada va ser el torn del Benjamí A.

El partit es presentava difícil per als nostres, més tot i que al poc temps del xiulet inicial el conjunt blaugrana s'avançava en el marcador amb un bonic gol d'estratègia que cap culminar el primer quart amb el resultat de 0-1 per als visitants.

Ja en el segon quart van començar a desaparèixer els nervis i tot l'equip va pujar el nivell d'intensitat, el que va permetre avançar les línies i jugar més en camp rival. Tot això, sumat a la gran efectivitat d'Izan Fernandez, va fer remuntar el resultat amb tres gols seus consecutius en els minuts 18, 19 i 21 que ens feia arribar al descans amb el 3-1 al marcador i molt optimisme per als dos últims quarts.

Després del descans, els d'Albert Puig van treure tot el seu coratge i van aconseguir escurçar distàncies.

Ja en l'últim quart i amb el 3-2 al marcador, els de Sergi Icart van treure les seves últimes forces i fins i tot van tenir alguna ocasió per augmentar el resultat. Els minuts anaven passant i cada vegada es veia més a prop la victòria, fins que va arribar la jugada de la polèmica.

Ja amb el temps pràcticament complert, el nostre porter Juan Pedro atallava un tret llunyà i després de caure a terra i colpejar la pilota, el col·legiat va xiular lliure indirecte en contra dins la nostra àrea en interpretar pèrdua de temps. Tots els nostres jugadors van formar barrera i van aconseguir que el lliure indirecte impactés en un d'ells.

A partir d'aquí, quatre minuts de patiment fins que després del llarg descompte sonar el xiulet final que deixava el 3-2 al marcador i feia esclatar l'alegria que ens deixava una bonica imatge del camp envaït per jugadors de totes les categories del nostre club que saltaven a felicitar els herois del partit.

Felicitats a tot el Benjamí A per l'esforç i brindar aquest gran partit.